Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újabb Galambos-Kézfogás teherautó Szikszóra

2010.08.11

Szekrényekkel és lakástextillel pakoltuk meg a második Galambos-Kézfogás Teherautót. Szerdán hajnalban indult és délre célba is ért a Vas megyeiek által felajánlott szállítmány.
Ezúton is köszönjük nekik!

 

A Nyugat Rádió híre:

 

Újabb adomány az árvízkárosultaknak

A Kézfogás a Gyermekekért Egyesület tegnap hajnalban újabb adományokat szállító kamiont indított útjára a Galambos Trans közreműködésével. A Vas megyeiek által felajánlott bútorok, háztartási eszközök, ágyneműk és ruhaneműk tegnap délben értek célba. Az árvíz sújtotta észak-magyarországi település küldöttsége petícióval és ajándéknak szánt kecskével vonult ma délelőtt a Parlament elé. Az ellen tiltakoztak, hogy szerintük a kormány kihagyta településüket azok közül, amelyek állami segítséget kapnak az árvíz okozta károk enyhítésére. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium álláspontja szerint azonban nem kivételezhetnek, Szikszót ugyanolyan feltételekkel támogatja a kormány az árvíz utáni helyreállítási munkákban, mint minden más érintett települést.

 

A Rádió Szombathely híre:

Újabb felajánlásokból összegyűlt adomány érkezik Szombathelyről Szikszóra. A Kézfogás a gyermekekért Szociális Egyesület immár a második, 7 tonnás kamiont indította útnak tegnap, a szombathelyiek felajánlásaiban használati eszközök, köztük televízió, hűtőgép, bútorok, paplanok, takarók és tartós élelmiszerek szerepelnek.

 

Tekintse meg képgalériánkat!

Kép

 

A mappában található képek előnézete Második szállítmány Szikszóra